0
Рус
Добавьте товары в желания

LEGO Minecraft Коралловый риф 21164

Артикул 21164
Ожидается
390 грн
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список желаний
Сообщить, когда появится
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Возраст 6+
Страна производства Чехия

Приєднуйтеся до Алекс і вирушайте в глибини океану Minecraft, щоб відшукати клад, схований серед барвистих коралових рифів. Привітайтеся з двома доброзичливими голкобрюхами. Переверніть великий жовтий камінь, щоб з'явилася скриня із скарбами. Що ж знаходиться усередині? Просто риба і перлина! Обережно! До вас прямує утопленик! Чи зможе Алекс перемогти зомбі і захистити скарб? Це вирішувати вам. Утіліть Minecraft, неймовірно популярну дитячу онлайн-гру, у реальному світі з набором LEGO® Minecraft™ Кораловий риф 21164. Кубики LEGO відкривають нескінченний простір для нових поєднань, а це означає, що захоплююче творче будівництво не зупиняється ніколи. Справжня підводна пригода у світі Minecraft. У цьому наборі безліч продуманих деталей з Minecraft – від голкобрюха, що пропливає мимо, до скрині, що несподівано з'являється, із скарбами. І звичайно ж, як в усіх захоплюючих історіях з Minecraft, тут буде напружена битва на мечах із зомбі-утоплеником.

Особливості набору LEGO® Minecraft™ Кораловий риф 21164: Це модель для усіх любителів Minecraft, яка утілює в життя підводні пригоди з гри і надихає на нові будівлі з кубиків LEGO. У наборі ви знайдете популярного персонажа з гри Алекс, її водолазний шолом, чарівні штани і меч, а також утопленика, 2 голкобрюха (1 звичайного і 1, що надувся) і аксесуари. Для дітей від 7 років. Порадуйте гравців в Minecraft набором, що дозволяє зібрати світ Minecraft в реальності. Ідеальний сюрприз для гравців, які хочуть вивести своє захоплення на новий рівень. Розмір моделі: більше 7 см у висоту, 10 см завширшки і 10 см в глибину – вона досить маленька для того, щоб з нею грати, і досить велика, щоб стати вражаючою прикрасою. Барвистий кораловий риф рясніє справжніми деталями з Minecraft і приголомшливими аксесуарами – наприклад, тут є скриня із скарбами, яка відкривається, виявляючи на світло рибку і перлину. Цей набір LEGO Minecraft міцний, його легко перебудовувати і можна комбінувати з іншими наборами з цієї серії. Широкий асортимент наборів LEGO® Minecraft™ переносять мережеву гру в Minecraft в реальний світ: вас чекають сцени, персонажі і можливості, творчо відтворені з міцних кубиків LEGO. Усі елементи LEGO®, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально з'єднуються і відокремлюються. Деталі LEGO® випробовують на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки. Компанія LEGO – найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві і соковиті кольори, міцні елементи. 

Войти с помощью
Оцените товар
Отправить
  • Доставка по всей Украине компанией Новая почта после полной оплаты
  • Самовывоз с магазина Днепр, ТЦ ЦУМ, проспект Дмитрия Яворницкого, 52

    Отправка в течении 1-3 рабочих дней

 

  • Оплата на карту Приват банка
  • Кредитной картой в privat24, LiqPay.
  • Через кассу или терминал самообслуживания Приватбанк.

Мы тщательно проверяем весь товар перед отправкой. Но если Вы всё-таки обнаружили какой либо дефект или неисправность мы готовы в соответствии  с Законом Украины "О защите прав потребителей" вернуть либо обменять товар. 

Для возврата товара обратитесь к менеджеру по телефону 095 799 35 99 (viber)  или напишите письмо на почту nikkitoys04@gmail.com c темой "Возврат товара", детальным описанием дефекта или неисправности и подтверждающим фото.

Чтобы вернуть товар, пожалуйста, убедитесь, что:

- товар и его упаковка не были повреждены, все бирки и ярлыки на месте;

товар не был в употреблении: отсутствуют следы использования, царапины, сколы, потертости и тд.;

заказанный Вами товар подлежит возврату и обмену;

товар сложен в упаковку таким же образом, как и при получении.

Наверх