0
Укр
Додайте товари до списку бажань

LEGO Minecraft Кораловий риф 21164

Артикул 21164
Очікується
390 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Вік 6+
Країна виробництва Чехія

Приєднуйтеся до Алекс і вирушайте в глибини океану Minecraft, щоб відшукати клад, схований серед барвистих коралових рифів. Привітайтеся з двома доброзичливими голкобрюхами. Переверніть великий жовтий камінь, щоб з'явилася скриня із скарбами. Що ж знаходиться усередині? Просто риба і перлина! Обережно! До вас прямує утопленик! Чи зможе Алекс перемогти зомбі і захистити скарб? Це вирішувати вам. Утіліть Minecraft, неймовірно популярну дитячу онлайн-гру, у реальному світі з набором LEGO® Minecraft™ Кораловий риф 21164. Кубики LEGO відкривають нескінченний простір для нових поєднань, а це означає, що захоплююче творче будівництво не зупиняється ніколи. Справжня підводна пригода у світі Minecraft. У цьому наборі безліч продуманих деталей з Minecraft – від голкобрюха, що пропливає мимо, до скрині, що несподівано з'являється, із скарбами. І звичайно ж, як в усіх захоплюючих історіях з Minecraft, тут буде напружена битва на мечах із зомбі-утоплеником.

Особливості набору LEGO® Minecraft™ Кораловий риф 21164: Це модель для усіх любителів Minecraft, яка утілює в життя підводні пригоди з гри і надихає на нові будівлі з кубиків LEGO. У наборі ви знайдете популярного персонажа з гри Алекс, її водолазний шолом, чарівні штани і меч, а також утопленика, 2 голкобрюха (1 звичайного і 1, що надувся) і аксесуари. Для дітей від 7 років. Порадуйте гравців в Minecraft набором, що дозволяє зібрати світ Minecraft в реальності. Ідеальний сюрприз для гравців, які хочуть вивести своє захоплення на новий рівень. Розмір моделі: більше 7 см у висоту, 10 см завширшки і 10 см в глибину – вона досить маленька для того, щоб з нею грати, і досить велика, щоб стати вражаючою прикрасою. Барвистий кораловий риф рясніє справжніми деталями з Minecraft і приголомшливими аксесуарами – наприклад, тут є скриня із скарбами, яка відкривається, виявляючи на світло рибку і перлину. Цей набір LEGO Minecraft міцний, його легко перебудовувати і можна комбінувати з іншими наборами з цієї серії. Широкий асортимент наборів LEGO® Minecraft™ переносять мережеву гру в Minecraft в реальний світ: вас чекають сцени, персонажі і можливості, творчо відтворені з міцних кубиків LEGO. Усі елементи LEGO®, зроблені з 1958 року, відповідають найстрогішим галузевим стандартам, тому вони абсолютно безпечні, сумісні один з одним і ідеально з'єднуються і відокремлюються. Деталі LEGO® випробовують на падіння, нагрів, удари і скручування, щоб переконатися в їх повній відповідності високим міжнародним стандартам безпеки. Компанія LEGO – найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології. Високоякісний пластик, яскраві і соковиті кольори, міцні елементи. 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Доставка по всій Україні компанією Нова пошта після повної оплати *
  • Самовивіз з магазина Дніпро, ТЦ ЦУМ, проспект Дмитра Яворницького, 52


    Відправка протягом 1-3 робочих днів

 

  • Оплата на карту Приват банка
  • Кредитною карткою у privat24, LiqPay.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
Ми ретельно перевіряємо весь товар перед відправкою. Але якщо Ви все-таки виявили будь-якої дефект або несправність ми готові відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" повернути або обміняти товар.
Для повернення товару зверніться до менеджера по телефону 0957993599 (viber) або напишіть листа на пошту nikkitoys04@gmail.com  з темою "Повернення товару", детальним описом дефекту або несправності з підтверджуючим фото.
Щоб повернути товар, будь ласка, переконайтеся, що:

- товар і його упаковка не були пошкоджені, всі бирки і ярлики на місці;

- товар не був у вживанні: відсутні сліди використання, подряпини, сколи, потертості і тд .;

- замовлений Вами товар підлягає поверненню та обміну;

- товар складний в упаковку таким же чином, як і при отриманні.
Вгору