0
Укр
Додайте товари до списку бажань

Набір для творчості, шнурівка брелока "Астронавт", 3 рівень (CH 221806)

Артикул CH221806
Очікується
310 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Вік 3+
Країна виробництва Китай

Створіть оригінальний брелок-талісман із набором для творчості AVENIR шнурівка брелока "Астронавт"!

Набір дозволяє своїми руками створити брелок високого рівня складності на тему "астронавт" (ДхВ: 16х23 см). Набір містить попередньо перфоровані викрійки з фетрової тканини, наповнювач, кольорові шнурки, пластикові очі та детальну покрокову інструкцію. Оригінальність цього набору для творчості полягає у полегшеній техніці шиття без голки, яка замінена на спеціальний шнурок, а велика перфорація викрійок дозволить спростити процес шиття маленьким ручкам. Шнурівка - це шиття для найменших, за допомогою цієї техніки малюкові буде легко створити неповторний брелок-талісман, яким можна прикрасити свій рюкзак, прикріпити до одягу або просто з ним грати. Створюючи оригінальний брелок технікою шнурівки, малюк тренуватиме дрібну моторику рук, координацію та зорово-моторну функцію. Придумайте ім'я для астронавта – краще довірити це дитині та її фантазії, але можна й взяти участь у процесі вибору імені в ігровій формі. Це чудовий спосіб залучення дітей у творчу діяльність, який додасть іграшці справжньої цінності та принесе величезне задоволення малюкові. Фетровий брелок-астронавт буде головним учасником сюжетно-рольових ігор дитини. Одушевлюючи її, малюк вчиться дбати про інших та приймати правила навколишнього життя. Іграшка, створена власними руками, неодмінно стане коханою! Фетровий брелок-астронавт буде головним учасником сюжетно-рольових ігор дитини. Одушевлюючи її, малюк вчиться дбати про інших та приймати правила навколишнього життя. Іграшка, створена власними руками, неодмінно стане коханою! Фетровий брелок-астронавт буде головним учасником сюжетно-рольових ігор дитини. Одушевлюючи її, малюк вчиться дбати про інших та приймати правила навколишнього життя. Іграшка, створена власними руками, неодмінно стане коханою! 

Набір для творчості AVENIR шнурівка брелока "Астронавт" – найкращий вибір для тих, хто прагне розвинути нову навичку, фантазію, координацію рухів та творчі здібності. Набір надає величезні змогу самореалізації дитини, адже вираз своїх почуттів творчістю викликає в дітей віком позитивні емоції. Малюк проведе час цікаво і з користю, а Ви будете радіти вдома новим виробам та досягненням. Набір красиво упаковані в подарунковій упаковці. 

Рекомендовано для дітей віком від 3 років. AVENIR – виявляємо та розвиваємо таланти з раннього дитинства!

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Доставка по всій Україні компанією Нова пошта після повної оплати *
  • Самовивіз з магазина Дніпро, ТЦ ЦУМ, проспект Дмитра Яворницького, 52


    Відправка протягом 1-3 робочих днів

 

  • Оплата на карту Приват банка
  • Кредитною карткою у privat24, LiqPay.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
Ми ретельно перевіряємо весь товар перед відправкою. Але якщо Ви все-таки виявили будь-якої дефект або несправність ми готові відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" повернути або обміняти товар.
Для повернення товару зверніться до менеджера по телефону 0957993599 (viber) або напишіть листа на пошту nikkitoys04@gmail.com  з темою "Повернення товару", детальним описом дефекту або несправності з підтверджуючим фото.
Щоб повернути товар, будь ласка, переконайтеся, що:

- товар і його упаковка не були пошкоджені, всі бирки і ярлики на місці;

- товар не був у вживанні: відсутні сліди використання, подряпини, сколи, потертості і тд .;

- замовлений Вами товар підлягає поверненню та обміну;

- товар складний в упаковку таким же чином, як і при отриманні.
Вгору