0
Укр
Додайте товари до списку бажань

LEGO NINJAGO Конструктор Бойовий набір робота Джея 71805

Артикул 71805
В наявності
395 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Вік 6+
Країна виробництва Чехія

Основна інформація. Набір LEGO 71805 було випущено в рамках серії LEGO Ninjago. Він містить 78 якісних деталей, барвисту інструкцію (є також доступ до електронних інструкцій у застосунку LEGO Building Instructions) і призначений від 6 років. Тематика набору - роботи.

Особливості серії. Серія LEGO Ninjago переносить любителів конструктора у світ, де стикається добро і зло, ніндзя та їхні вороги. Практично кожен там має надздібності і хоче володіти спеціальними техніками бою, зброєю і владою. Все це робить гру веселою, цікавою і непередбачуваною.

Мініфігурки в комплекті

У набір ЛЕГО 71805 додано 4 мініфігурки, причому 2 з них - герої, а 2 - лиходії:

  1. Джей. Ніндзя блискавки одягнений у синю з блакитним броню, кольори якої розбавлені золотими елементами. Блакитний капюшон на голові може бути одягненим і знятим. Зброя першого ніндзі - 2 катани;
  2. Майстер Ллойд. Другий ніндзя має біле кімоно із золотими та зеленими прикрасами з боків. На голові немає капюшона, натомість волосся підтримується зеленою пов'язкою. Ллойд озброєний мечем;
  3. Воїн кіготь у масці вовка. Мініфігурка має синє кімоно з фіолетовими та блакитними пов'язками. Окремі деталі представлені у вигляді наплічників, кігтів і цільної маски вовка;
  4. Охоронець кіготь у масці вовка. Він має точно такі ж принти синього кімоно, як і воїн. Відмінності полягають у наявності синього капюшона і арбалета.
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Доставка по всій Україні компанією Нова пошта після повної оплати *
  • Самовивіз з магазина Дніпро, ТЦ ЦУМ, проспект Дмитра Яворницького, 52


    Відправка протягом 1-3 робочих днів

 

  • Оплата на карту Приват банка
  • Кредитною карткою у privat24, LiqPay.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
Ми ретельно перевіряємо весь товар перед відправкою. Але якщо Ви все-таки виявили будь-якої дефект або несправність ми готові відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" повернути або обміняти товар.
Для повернення товару зверніться до менеджера по телефону 0957993599 (viber) або напишіть листа на пошту nikkitoys04@gmail.com  з темою "Повернення товару", детальним описом дефекту або несправності з підтверджуючим фото.
Щоб повернути товар, будь ласка, переконайтеся, що:

- товар і його упаковка не були пошкоджені, всі бирки і ярлики на місці;

- товар не був у вживанні: відсутні сліди використання, подряпини, сколи, потертості і тд .;

- замовлений Вами товар підлягає поверненню та обміну;

- товар складний в упаковку таким же чином, як і при отриманні.
Вгору