0
Укр
Додайте товари до списку бажань

LEGO Creator Червоний Дракон (31145)

Артикул 31145
В наявності
410 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Замовити швидко
Характеристики
Вік 6+
Країна виробництва Чехія

Набір ЛЕГО 31145 використовує знайому для серії можливість використання деталей для різних моделей. Для цього до нього додано не лише різноманітні елементи, а й детальну інструкцію, яка допоможе створити такі збірки:

  1. дракон. Центральна модель набору представлена у вигляді червоного дракона з жовтим пузом, хвостом і нижньою щелепою. Він деталізований великими очима, рогами, кігтями і крилами. У дракона можуть рухатися руки, кулаки, ноги, ступні, крила, голова і рот. Це дає можливість відображати його в різних позах і використовувати спектр рухів для уявних ігор;
  2. фенікс. Десяток кроків складання, кілька сторінок інструкції і дракон перетворюється на такого ж червоного фенікса. Більшість його тіла складається з червоних деталей, проте є жовтий дзьоб, бежеві пазурі, жовто-блакитні крила та жовте пір'я у хвості. Також використовуються великі очі. Рухливість фенікса представлена у вигляді можливості махати крилами;
  3. риба. Остання модель переносить із повітря у воду. Для риби використовуються все ті ж червоні деталі, тому за підсумком вона виходить того ж кольору. Різноманітності додано жовтими і блакитними плавниками, бульбашками повітря біля рота, а також великими очима. За аналогією з феніксом, риба може рухати плавниками, імітуючи плавання. 

Ознайомившись із запропонованими інструкціями, можна і потрібно піти далі. Для цього можна використовувати деталі, щоб створити щось своє. Починаючи з простого яблука і закінчуючи червоною пандою - можливості для власних збірок не обмежені.

 

 

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Доставка по всій Україні компанією Нова пошта після повної оплати *
  • Самовивіз з магазина Дніпро, ТЦ ЦУМ, проспект Дмитра Яворницького, 52


    Відправка протягом 1-3 робочих днів

 

  • Оплата на карту Приват банка
  • Кредитною карткою у privat24, LiqPay.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
Ми ретельно перевіряємо весь товар перед відправкою. Але якщо Ви все-таки виявили будь-якої дефект або несправність ми готові відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" повернути або обміняти товар.
Для повернення товару зверніться до менеджера по телефону 0957993599 (viber) або напишіть листа на пошту nikkitoys04@gmail.com  з темою "Повернення товару", детальним описом дефекту або несправності з підтверджуючим фото.
Щоб повернути товар, будь ласка, переконайтеся, що:

- товар і його упаковка не були пошкоджені, всі бирки і ярлики на місці;

- товар не був у вживанні: відсутні сліди використання, подряпини, сколи, потертості і тд .;

- замовлений Вами товар підлягає поверненню та обміну;

- товар складний в упаковку таким же чином, як і при отриманні.
Вгору