0
Укр
Додайте товари до списку бажань

LEGO City Електричний спортивний автомобіль 60383

Артикул 60383
Очікується
380 грн
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
Повідомити, коли з'явиться
Войдите на сайт чтобы
добавить товар в список ожиданий
Характеристики
Вік 5+
Країна виробництва Чехія

Приєднуйтеся до перегонів з ігровим набором LEGO 60383 City Електричний спортивний автомобіль. Сідайте за кермо швидкого електричного спортивного автомобіля і оцініть його футуристичний дизайн: неоново-жовті елементами, круті колеса, величезний спойлер. Перед гонкою не забудьте заїхати на зарядну станцію на сонячних батареях. Об'єднайте набори LEGO City, щоб додати грі ще більшої динаміки і азарту! ОСОБЛИВОСТІ ІГРОВОГО НАБОРУ LEGO 60383 CITY ЕЛЕКТРИЧНИЙ СПОРТИВНИЙ АВТОМОБІЛЬ: зібравши конструктор без батарейок, ви зможете цікаво провести час з сім'єю і друзями; містить легкий для розуміння друкарський посібник з малюнків і доповнення LEGO Builder — цифровий помічник у будівництві, яке має функцію інтуїтивного масштабування і обертання; розміри електромобіля: висота — більше 4 см, довжина — 12 см, ширина — 5 см; усі елементи конструктора відповідають міжнародним стандартам якості, безпечні, сумісні один з одним і ідеально з'єднуються і відокремлюються; у набір входять: деталі LEGO, мініфігурка. Компанія LEGO — найвідоміший виробник конструкторів у світі. Вже зараз набори від LEGO є не просто іграшками, а цілими винаходами, які об'єднують в собі новітні технології.

Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
  • Доставка по всій Україні компанією Нова пошта після повної оплати *
  • Самовивіз з магазина Дніпро, ТЦ ЦУМ, проспект Дмитра Яворницького, 52


    Відправка протягом 1-3 робочих днів

 

  • Оплата на карту Приват банка
  • Кредитною карткою у privat24, LiqPay.
  • Через касу або термінал самообслуговування Приватбанк.
Ми ретельно перевіряємо весь товар перед відправкою. Але якщо Ви все-таки виявили будь-якої дефект або несправність ми готові відповідно до Закону України "Про захист прав споживачів" повернути або обміняти товар.
Для повернення товару зверніться до менеджера по телефону 0957993599 (viber) або напишіть листа на пошту nikkitoys04@gmail.com  з темою "Повернення товару", детальним описом дефекту або несправності з підтверджуючим фото.
Щоб повернути товар, будь ласка, переконайтеся, що:

- товар і його упаковка не були пошкоджені, всі бирки і ярлики на місці;

- товар не був у вживанні: відсутні сліди використання, подряпини, сколи, потертості і тд .;

- замовлений Вами товар підлягає поверненню та обміну;

- товар складний в упаковку таким же чином, як і при отриманні.
Вгору